Specialinventar til dit badeværelse

Vi specialdesigner og fremstiller badeværelsesinventar ud fra dine ønsker

Badeværelsesløsninger skræddersyet til dig og din bolig

Drømmer du om et nyt badeværelse, der er specialdesignet ud fra lige netop dine ønsker og drømme, og som samtidig matcher indretningen i resten af huset? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Form Køkken har vi mange års erfaring med fremstilling af inventar til alle husets rum, herunder også til badeværelset. Vi ønsker at skabe funktionelt design, hvor der er harmoni mellem både form og funktion, og vi er specialister inden for de moderne og tidløse designs.

Form Køkken er den rette løsning for dig, der drømmer om unikt inventar til dit køkken, bad eller til resten af huset. Vi har vores egne produktionsfaciliteter, hvilket sikrer dig unikke løsninger i høj kvalitet. Vi er med dig hele vejen lige fra den indledende inspirationsfase til den færdige montering, uanset om du har brug for specialinventar til et enkelt rum eller til hele huset.

Telefontider

Man - fredag

09.00 - 17.00

Ønskes aftale udenfor normale åbningstider kontakt 82 82 98 57

Showroom

Man - fredag

10.00 - 17.00

Lørdag

Åben efter aftale

Book designmøde

Høj kvalitet til den rette pris

Hos os er der ingen kedelige standardløsninger, hvor du skal acceptere, at badeværelsesinventaret ikke passer 100 % i størrelsen til dit badeværelse. Vi har vores egne produktionslokaler og -faciliteter, og det betyder, at vi kan levere lige præcis den løsning, som du drømmer om. Det gælder både på badeværelset og i alle andre rum i din bolig.

Vi lægger vægt på dansk kvalitet og godt håndværk, hvor der er fokus på selv den mindste detalje. Du får med andre ord en gennemført løsning i højeste kvalitet.

Det siger vores kunder

Super service, meget professionelle og behagelige montører, der kom og monterede vores nye bordplade – som passede lige ind på mål.

Thomas Rasmussen

Super professionel betjening, præcis levering og særdeles detaljeorienteret opsætning af køkkenet af en meget kompetent og dygtig montør. En meget tilfredsstillende oplevelse, som absolut kan anbefales til andre

Leif Petersen

Vi har erfaring siden 2005

Vi er medlem af Køkkenankenævnet

Vi dækker hele Danmark

Book et uforpligtende designmøde
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Et telefonnummer indeholder kun tal

Få en rød tråd gennem hele din bolig

Det kan være en rigtig god ide at have en rød tråd i indretning gennem hele huset, når det kommer til inventar på for eksempel badeværelset, i bryggerset og i køkkenet. Står du over for en totalrenovering af din bolig, kan vi stå for hele indretningen, så du får en komplet og samlet løsning. Vi står for hele totalentreprisen, og vi kan også varetage dit projekt i forbindelse med en tilbygning eller en ombygning af dit hus.

Vi specialdesigner dit køkken efter dine ønsker

Vi udfører kvalitetshåndværk

Vi har egen produktion og tilbyder totalentreprise

Kontakt os og hør mere om vores løsninger eller book et møde

Kunne du tænke dig en skræddersyet badeværelsesløsning, der matcher dine ønsker og behov, og som er i højeste kvalitet? Så kontakt os og hør mere om vores løsninger eller book et uforpligtende designmøde, hvor vi kommer og måler op, laver skitseforslag og giver et prisoverslag.

Ring på 71 99 66 01 eller skriv til .

FORM Køkken holder ferielukket i ugerne 29-30 og 31. Vi træffes igen fra mandag 08-08.