Sæt prikken over i’et på din indretning

Vi tilbyder et stort udvalg af bordplader i træ, granit, komposit, dekton, corian, laminat, linoleum, stål, beton og læder

Bordplader til køkkenet, bryggerset eller badeværelset

En stor del af indretningens udtryk kommer fra de materialer, der er blevet brugt til fremstillingen af inventaret eller møblerne. Derfor spiller bordpladen også en stor rolle i både dit køkken, bryggers og på dit badeværelse, da den udgør en stor del af overfladen i det pågældende rum.

Hos Form Køkken tilbyder vi et væld af forskellige typer bordplader, så du kan få lige præcis det udtryk i dit køkken, bryggers eller på dit badeværelse, som du drømmer om, og som passer til resten af husets udtryk og indretning.

Samtidig er valget af bordplade også vigtigt i forhold til den daglige rengøring, og vi står derfor til rådighed med rådgivning og vejledning, hvis du har brug for professionel hjælp til at vurdere, hvilken type bordplade der vil passe bedst til dine behov.

Form Køkken er den rette løsning for dig, der drømmer om unikt inventar til dit køkken, bad eller til resten af huset. Vi har vores egne produktionsfaciliteter, hvilket sikrer dig unikke løsninger i høj kvalitet. Vi er med dig hele vejen lige fra den indledende inspirationsfase til den færdige montering, uanset om du har brug for specialinventar til et enkelt rum eller til hele huset.

Telefontider

Man - fredag

09.00 - 17.00

Ønskes aftale udenfor normale åbningstider kontakt 82 82 98 57

Showroom

Man - fredag

10.00 - 17.00

Lørdag

Åben efter aftale

Book designmøde

Vælg mellem mange forskellige typer bordplader

Bordplader findes i rigtig mange forskellige typer materialer, farver og tykkelser, som hver især giver hvert deres udtryk. Du kan blandt andet vælge mellem følgende materialer:

  • Laminat
  • Linoleum
  • Corian
  • Stål
  • Beton
  • Træ

Vi har vores egen produktion, og derfor kan vi tilbyde design og specialfremstilling af en hvilken som helst type bordplade. Typisk vil det være i forbindelse med, at du får fremstillet et køkken, badeværelsesinventar eller inventar til bryggerset hos os, men vi står også til rådighed ved mindre opgaver, og vi står naturligvis også for monteringen af den endelige bordplade.

Det siger vores kunder

Super service, meget professionelle og behagelige montører, der kom og monterede vores nye bordplade – som passede lige ind på mål.

Thomas Rasmussen

Super professionel betjening, præcis levering og særdeles detaljeorienteret opsætning af køkkenet af en meget kompetent og dygtig montør. En meget tilfredsstillende oplevelse, som absolut kan anbefales til andre

Leif Petersen

Vi har erfaring siden 2005

Vi er medlem af Køkkenankenævnet

Vi dækker hele Danmark

Book et uforpligtende designmøde
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Et telefonnummer indeholder kun tal

Kontakt os for inspiration eller vejledning

Vi har mange års erfaring inden for området, og vi har i løbet af de sidste mange år hjulpet mange forskellige kunder med specialfremstillet inventar, der matcher deres ønsker og deres boligindretning. Vi står også klar til at hjælpe dig. Du er derfor meget velkommen til at ringe til os på telefon 71 99 66 01 eller skrive til vores e-mail for at høre mere om de mange forskellige muligheder eller for at få inspiration eller vejledning omkring valg af bordplade.

Vi specialdesigner dit køkken efter dine ønsker

Vi udfører kvalitetshåndværk

Vi har egen produktion og tilbyder totalentreprise

FORM Køkken holder ferielukket i ugerne 29-30 og 31. Vi træffes igen fra mandag 08-08.