Køkken

Få dit drømmekøkken

Vi designer og fremstiller dit nye køkken, som du altid har drømt om

Specialdesignet og specialfremstillet køkken lige efter dine ønsker

Drømmer du om et nyt køkken, der er skræddersyet til din bolig, og som er specialfremstillet lige præcis efter dine ønsker og drømme? Ønsker du høj kvalitet, og kunne du tænke dig et funktionelt og tidløst design? Så er du kommet til det helt rette sted.

Med et Form køkken er vores vision at skabe harmoni mellem form og funktion.

Form Køkken er den rette løsning for dig, der drømmer om unikt inventar til dit køkken, bad eller til resten af huset. Vi har vores egne produktionsfaciliteter, hvilket sikrer dig unikke løsninger i høj kvalitet. Vi er med dig hele vejen lige fra den indledende inspirationsfase til den færdige montering, uanset om du har brug for specialinventar til et enkelt rum eller til hele huset.

Telefontider

Man - fredag

10.00 - 17.00

Ring til os på tlf.

71 99 66 01

Showroom

Man - fredag

10.00 - 17.00

Lørdag

Efter aftale

Ikke flere standardløsninger – det er blevet tid til dit drømmekøkken

I et tidløst, nordisk design leverer vi høj kvalitet. Vores dygtige personale sætter en ære i at skabe håndværk med fokus på selv den mindste detalje. Vores løsninger er for dig, der gerne vil have et helt unikt køkken, som ingen andre har, og hvor du kan få udlevet alle dine køkkendrømme. Ikke flere standardløsninger – vælg en specialdesignet og skræddersyet køkkenløsning, der går op i en højere enhed.

Det siger vores kunder

Vi har erfaring siden 2005

Vi er medlem af Køkkenankenævnet

Vi dækker hele Danmark

Book et uforpligtende designmøde
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Vi kan varetage hele totalentreprisen

Vores team er sammensat af dygtige håndværkere og designere, som har stor erfaring med både tegninger, produktion og montage. I forbindelse med dit nye køkken kan vi varetage totalentreprisen, så du ikke behøver at involvere andre håndværkere i forbindelse med monteringen eller en eventuel udvidelse eller ombygning af køkkenet. Vi kan desuden også være behjælpelige med ombygninger og tilbygninger af boligen, så du kan få en samlet løsning hos os, hvor der er en rød tråd gennem hele huset og dets indretning og inventar.

Vores produktionsapparat kan stort set producere alt inventar til hjemmets køkken, bad, garderobe og alle andre rum. Alle projekter bliver tegnet i 3D, og vi har efterfølgende mulighed for at gå en tur i rummet, så du kan få en rigtig god fornemmelse af, hvordan det færdige resultat kommer til at blive.

Vi specialdesigner dit køkken efter dine ønsker

Vi udfører kvalitetshåndværk

Vi har egen produktion og tilbyder totalentreprise

Kontakt os og kom et skridt tættere på dit nye køkken

Vi kommer gerne ud og måler op, uanset hvor i landet du bor, laver tegningsforslag samt et prisoverslag, og det er selvfølgelig helt uforpligtende. Du skal bare ringe til os på 71 99 66 01 eller skrive til for at booke et møde.