fbpx

Køkken NYHED 2020

05.01.2020

Køkken NYHED 2020

I samarbejde med LIND DNA er vi stolte over at præsenterer vores køkken nyhed 2020.

Fronterne er produceret af OEKO-TEX certificeret recycled læder. Materialet er vegetabilsk garvet kernelæder, som granuleres og blandes med naturlig gummi fra træer. Den færdige læder er af høj kvalitet, bestående af 80% læder og 20% gummi. 

Med vores nye læderfront tilfører du din borddækning et råt og stilfuldt udtryk – og recycled læder kan desuden være med til at give et bæredygtigt statement til din overordnede, smukke borddækning. Materialet er slidstærkt og tørres nemt over med en fugtig klud. 

Vi glæder os også til at præsentere dig for vores store shop in shop løsning i vores showroom fra LIND DNA. Stilfuld bordækning fuldender indtrykket.

Godt Nytår

 
 

 

Køkken
arbejds & serveringsbord
Sort komprosit bordplade
Egetræ & læder
Opbevaringsplads
Egekanter & rustik læder i cognac farvet
Spiseplads
Tidligere
Næste

PROCEDURE

BOOK ET DESIGNMØDE

Vores team er sammensat af dygtige håndværkere og designere, som har stor erfaring med både tegninger, produktion og montage. Vi kan også være behjælpelige med ombygninger og tilbygninger af boligen.

Vores produktionsapparat kan stort set producere alt i inventar til hjemmets køkken, bad, garderobe og andre rum. Alle projekter bliver tegnet i 3D og vi har efterfølgende mulighed for at gå en tur i rummet, så man får en super god ide omkring hvordan det færdige resultat kan blive.

Vi kommer gerne ud og måler op, laver tegningsforslag, samt et prisoverslag, og det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere