Få hårde hvidevarer, der matcher din boligindretning

Vi leverer komplette løsninger med fokus på design

Hårde hvidevarer der passer til den øvrige indretning

Uanset om du skal have et nyt køkken, et nyt badeværelse eller et nyt bryggers, kan du med fordel gøre dig nogle overvejelser omkring dine hårde hvidevarer. Ønsker du at få monteret dine gamle hårde hvidevarer i dit nye køkken, badeværelse eller bryggers? Eller kunne du tænke dig en komplet, ny løsning, hvor de hårde hvidevarers design og funktionalitet er tænkt ind i løsningen fra start af?

Hos Form Køkken tilbyder vi unikke og skræddersyede løsninger, og det gør sig også gældende i forhold til de hårde hvidevarer, som vi har monteret i dit nye køkken, bryggers eller badeværelse. På den måde kan du få en løsning, der går op i en højere enhed, hvor både funktion og design spiller en hovedrolle.

Vi forhandler disse mærker

  • Gaggenau
  • Bora
  • Miele
  • Siemens
  • AEG
  • Gerson

Form Køkken er den rette løsning for dig, der drømmer om unikt inventar til dit køkken, bad eller til resten af huset. Vi har vores egne produktionsfaciliteter, hvilket sikrer dig unikke løsninger i høj kvalitet. Vi er med dig hele vejen lige fra den indledende inspirationsfase til den færdige montering, uanset om du har brug for specialinventar til et enkelt rum eller til hele huset.

Telefontider

Man - fredag

09.00 - 17.00

Ønskes aftale udenfor normale åbningstider kontakt 82 82 98 57

Showroom

Man - fredag

10.00 - 17.00

Lørdag

Åben efter aftale

Book designmøde

Bora bordemfang og kogeplader

I køkkenet kan vi for eksempel tilbyde Bora bordemfang og kogeplader. Det er en løsning, der fanger madlugt, men som undgår at fange din opmærksomhed. Således slipper du blandt andet for at skulle have monteret en emhætte, som ellers ikke vil passe ind i designet på dit nye køkken. Du får med andre ord en mere stilren og komplet løsning.

Vores Bora bordemfang og kogeplader er støjsvage, effektive og utrolig nemme at rengøre. Det er et rigtigt godt eksempel på høj standard, både funktionsmæssigt og designmæssigt. Du kan læse mere om produktet ved at klikke her.

Det siger vores kunder

Super service, meget professionelle og behagelige montører, der kom og monterede vores nye bordplade – som passede lige ind på mål.

Thomas Rasmussen

Super professionel betjening, præcis levering og særdeles detaljeorienteret opsætning af køkkenet af en meget kompetent og dygtig montør. En meget tilfredsstillende oplevelse, som absolut kan anbefales til andre

Leif Petersen

Vi har erfaring siden 2005

Vi er medlem af Køkkenankenævnet

Vi dækker hele Danmark

Book et uforpligtende designmøde
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Et telefonnummer indeholder kun tal

Kontakt os og hør mere om de mange mulige løsninger

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan skabe en komplet løsning i dit køkken, badeværelse eller bryggers, hvor vi tænker design ind i alle elementer lige fra køkkenlåger til hårde hvidevarer? Så tag endelig fat i os. Du kan med fordel ringe til os på telefon 71 99 66 01 , men alternativt kan du også skrive til vores e-mail , hvis du foretrækker det. Så finder vi sammen den rette løsning til lige netop din bolig.

Vi specialdesigner dit køkken efter dine ønsker

Vi udfører kvalitetshåndværk

Vi har egen produktion og tilbyder totalentreprise

FORM Køkken holder ferielukket i ugerne 29-30 og 31. Vi træffes igen fra mandag 08-08.