fbpx

Håndværket

Firmaet blev grundlagt i 2005 – snedker og inventar firma Peter Thuesen Aps. Vi betjener vores kunder indenfor mange kategorier af træproduktion.

Vores snedkeri har udviklet sig igennem årene, og vi har skiftet adresse fra små forhold til nu 3000m2 fordelt på 2000m2 produktion, 600m2 lager samt 350m2 showroom, hvor vores køkkenafdeling er placeret. Vi råder over et af de mest moderne produktionsapparater indenfor vores område i Danmark.

Mange års erfaring med store byggeprojekter, og samarbejde med arkitekter, gør at vi i dag har en produktion af møbler, møbelserier, butiksinventar og køkkener. https://peterthuesen.dk/

 

Fra produktion til køkken
Tidligere
Næste

PROCEDURE

BOOK ET DESIGNMØDE

Vores team er sammensat af dygtige håndværkere og designere, som har stor erfaring med både tegninger, produktion og montage. Vi kan også være behjælpelige med ombygninger og tilbygninger af boligen.

Vores produktionsapparat kan stort set producere alt i inventar til hjemmets køkken, bad, garderobe og andre rum. Alle projekter bliver tegnet i 3D og vi har efterfølgende mulighed for at gå en tur i rummet, så man får en super god ide omkring hvordan det færdige resultat kan blive.

Vi kommer gerne ud og måler op, laver tegningsforslag, samt et prisoverslag, og det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere