Specialdesign og fremstilling af køkkener

Vi leverer unikke og skræddersyede løsninger fremstillet i egne lokaler

Historien om Form Køkken

Vores virksomhed blev grundlagt tilbage i 2005 som en almindelig tømrer- og snedkervirksomhed med to mand ansat. I 2011 flyttede vi til vores nuværende adresse i Ryslinge med et 500m2 maskinsnedkeri. Med specialproduktion af inventar til erhverv og det private hjem.

I 2014/2015 udvidede vi vores produktionsfaciliteter yderligere, og sidste år udvidede vi igen til en 1500 kvadratmeter stor produktion, 500 kvadratmeter lokaler til samling af elementer, 400 kvadratmeter showroom og et lager på 600 kvadratmeter.

For et par år siden begynde vi at specialisere os inden for design og fremstilling af køkkener på grund af større efterspørgsel på området. Form Køkken blev på denne baggrund grundlagt i 2019, og i dag beskæftiger vi fire ansatte.

Vi har et af de mest moderne produktionsapparater inden for vores område i Danmark, og dette, kombineret med vores mangeårige erfaring og brede kompetencer, sikrer, at du kan få en unik og specialdesignet løsning inden for inventar til dit hjem.

Form Køkken er den rette løsning for dig, der drømmer om unikt inventar til dit køkken, bad eller til resten af huset. Vi har vores egne produktionsfaciliteter, hvilket sikrer dig unikke løsninger i høj kvalitet. Vi er med dig hele vejen lige fra den indledende inspirationsfase til den færdige montering, uanset om du har brug for specialinventar til et enkelt rum eller til hele huset.

Telefontider

Man - fredag

09.00 - 17.00

Ønskes aftale udenfor normale åbningstider kontakt 82 82 98 57

Showroom

Man - fredag

10.00 - 17.00

Lørdag

Åben efter aftale

Book designmøde

Skræddersyede løsninger til hele boligen

Vi tilbyder unikke og skræddersyede løsninger til hele din bolig, herunder både bryggers, køkken, badeværelse og garderobe. Vi kan varetage dit projekt i en totalentreprise, så du får en færdig løsning, når du vælger vores firma. Det gælder også, hvis du for eksempel kunne tænke dig at få ombygget huset eller bygget en tilbygning.

Derudover kan vi med vores unikke løsninger også tilbyde en totalindretning af hele dit hus. Det er en stor fordel for dig, der ønsker en rød tråd gennem hele huset i forhold til valg af materialer, farver, design og funktion.

Det siger vores kunder

Super service, meget professionelle og behagelige montører, der kom og monterede vores nye bordplade – som passede lige ind på mål.

Thomas Rasmussen

Super professionel betjening, præcis levering og særdeles detaljeorienteret opsætning af køkkenet af en meget kompetent og dygtig montør. En meget tilfredsstillende oplevelse, som absolut kan anbefales til andre

Leif Petersen

Vi har erfaring siden 2005

Vi er medlem af Køkkenankenævnet

Vi dækker hele Danmark

Book et uforpligtende designmøde
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Et telefonnummer indeholder kun tal

Kontakt os og hør mere om vores virksomhed

Kunne du tænke dig at høre mere om vores virksomhed og vores kompetencer, eller har du nogle spørgsmål? Så hører vi meget gerne fra dig. Du kan enten ringe til os på telefon 71 99 66 01 , eller du kan skrive til vores e-mail , hvis det passer dig bedre.

Vi specialdesigner dit køkken efter dine ønsker

Vi udfører kvalitetshåndværk

Vi har egen produktion og tilbyder totalentreprise

FORM Køkken holder ferielukket i ugerne 29-30 og 31. Vi træffes igen fra mandag 08-08.