Opbevaringsløsninger til dine behov

Vi tilbyder en løsning, der er skræddersyet til din bolig

Unikke og specialdesignede opbevaringsløsninger

Hos Form Køkken kan vi tilbyde unikke og specialdesignede opbevaringsløsninger, der er skræddersyede efter lige netop dine ønsker og behov. Det kan for eksempel være i form af opbevaringsløsninger i køkkenet, på badeværelset, i garderobeskabet eller i bryggerset, men vi kan også bygge reoler til stuen eller husets øvrige rum.

Form Køkken er den rette løsning for dig, der drømmer om unikt inventar til dit køkken, bad eller til resten af huset. Vi har vores egne produktionsfaciliteter, hvilket sikrer dig unikke løsninger i høj kvalitet. Vi er med dig hele vejen lige fra den indledende inspirationsfase til den færdige montering, uanset om du har brug for specialinventar til et enkelt rum eller til hele huset.

Telefontider

Man - fredag

09.00 - 17.00

Ønskes aftale udenfor normale åbningstider kontakt 82 82 98 57

Showroom

Man - fredag

10.00 - 17.00

Lørdag

Åben efter aftale

Book designmøde

Hos os kan alt lade sig gøre

Hos os er mulighederne mange, og det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænserne. Vi står dog altid til rådighed med inspiration og vejledning, så du kan få den rette løsning ud fra dine ønsker og behov. Du har nemlig mulighed for at vælge mellem et hav af forskellige typer materialer og farver, og vi har også et stort udvalg af fronter, som du kan vælge imellem. Det kan for eksempel være fronter i materialer som:

  • Læder
  • Wood
  • Linoleum
  • Laminat
  • Corian
  • Stål
  • Beton

Ovenstående er dog kun til inspiration, da vi ikke arbejder med standardløsninger. Du kan dermed få lige præcis den løsning, som du kunne tænke dig.

Det siger vores kunder

Super service, meget professionelle og behagelige montører, der kom og monterede vores nye bordplade – som passede lige ind på mål.

Thomas Rasmussen

Super professionel betjening, præcis levering og særdeles detaljeorienteret opsætning af køkkenet af en meget kompetent og dygtig montør. En meget tilfredsstillende oplevelse, som absolut kan anbefales til andre

Leif Petersen

Vi har erfaring siden 2005

Vi er medlem af Køkkenankenævnet

Vi dækker hele Danmark

Book et uforpligtende designmøde
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Et telefonnummer indeholder kun tal

Egne produktionsfaciliteter sikrer dig en unik løsning

Vi har vores egne produktionsfaciliteter, og det betyder, at du kan få en opbevaringsløsning i utrolig høj kvalitet til en rimelig pris, fordi du springer salgsleddet over i processen. Det betyder, at du får mere for pengene, når du vælger en løsning hos os, og samtidig får du det præcis, som du gerne vil have det.

Vi specialdesigner dit køkken efter dine ønsker

Vi udfører kvalitetshåndværk

Vi har egen produktion og tilbyder totalentreprise

Kontakt os og book et møde hjemme hos dig

Du er meget velkommen til at booke et uforpligtende designmøde, hvor vi kommer hjem til dig og måler op samt drøfter dine ønsker og behov til opbevaringsløsningen. Herefter udarbejder vi et tegningsforslag samt et prisoverslag på opgaven, så du kan få en fornemmelse af løsningen og prisen.

Vi leverer løsninger til kunder i hele landet. Du kan enten ringe til os på telefon 71 99 66 01 , eller du kan skrive til vores e-mail .

FORM Køkken holder ferielukket i ugerne 29-30 og 31. Vi træffes igen fra mandag 08-08.