Tilbehør

Få en komplet og fyldestgørende løsning

Vi fremstiller alt fra bordplader til reoler

Tilbehør der udgør den sidste detalje

Det er som regel de små detaljer, der gør det helt store indtryk. Hos Form Køkken har vi specialiseret os i at specialdesigne og fremstille unikke inventarløsninger til både køkkener, bryggers, badeværelser og resten af huset.

Du kan dermed få en løsning, der matcher dine specifikke krav, og som er skræddersyet til lige netop din bolig. Her kommet tilbehøret ind i billedet, for det er som regel her, du kan sætte prikken over i’et og tage din indretning til det næste niveau. Vi leverer moderne og tidløse løsninger, og her kan tilbehøret og de små detaljer være med til at gøre dit hus mere personligt.

Form Køkken er den rette løsning for dig, der drømmer om unikt inventar til dit køkken, bad eller til resten af huset. Vi har vores egne produktionsfaciliteter, hvilket sikrer dig unikke løsninger i høj kvalitet. Vi er med dig hele vejen lige fra den indledende inspirationsfase til den færdige montering, uanset om du har brug for specialinventar til et enkelt rum eller til hele huset.

Telefontider

Man - fredag

10.00 - 17.00

Ring til os på tlf.

71 99 66 01

Showroom

Man - fredag

10.00 - 17.00

Lørdag

Efter aftale

Vælg mellem forskellige former for tilbehør

Tilbehør kan for eksempel være:

  • Bordplader
  • Skabsfronter
  • Skillevægge
  • En rullende køkken-ø
  • Reoler
  • Armaturer
  • Hårde hvidevarer

Vi er med dig hele vejen, når du vælger en skræddersyet løsning hos os. Det betyder blandt andet, at vi kan foretage en totalindretning af dit hus, hvor der er fokus på selv den mindste detalje i din indretning, og hvor det hele går op i en højere enhed, samtidig med at dine behov bliver dækket.

Vi har vores egne produktionsfaciliteter, hvilket betyder, at vi kan levere lige præcis den løsning, som du kunne tænke dig. Har du brug for inspiration i forhold til, hvad der kan lade sig gøre, eller hvad der vil være den bedste løsning i din bolig, står vi også til rådighed med både rådgivning og vejledning. Vi kan komme med forslag til ideer, som du måske ikke engang troede var en mulighed.

Det siger vores kunder

Vi har erfaring siden 2005

Vi er medlem af Køkkenankenævnet

Vi dækker hele Danmark

Book et uforpligtende designmøde
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Kontakt os og hør mere eller bliv inspireret

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad der kan lade sig gøre i lige netop din bolig, eller har du brug for inspiration eller rådgivning omkring løsninger, der dækker dine behov, hører vi meget gerne fra dig. Du skal bare ringe til os på telefon 71 99 66 01 , men du kan også skrive til vores e-mail .

Vi specialdesigner dit køkken efter dine ønsker

Vi udfører kvalitetshåndværk

Vi har egen produktion og tilbyder totalentreprise