Mangler du inspiration til dit projekt?

Kig forbi vores store showroom i Ryslinge

Besøg vores showroom og bliv inspireret

Har du en drøm om at få designet et nyt køkken, der er skræddersyet til din bolig, og som dermed passer til resten af husets indretning, samtidig med at det lever op til dine individuelle ønsker og behov? Så kan vi hos Form Køkken tilbyde en løsning, der lever op til lige netop disse kriterier.

Vi kan designe og fremstille køkkenløsninger i stort set alle materialer og farver, så det er stort set kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. Har du brug for inspiration til de mange forskellige muligheder, er du altid meget velkommen til at besøge vores showroom.

Form Køkken er den rette løsning for dig, der drømmer om unikt inventar til dit køkken, bad eller til resten af huset. Vi har vores egne produktionsfaciliteter, hvilket sikrer dig unikke løsninger i høj kvalitet. Vi er med dig hele vejen lige fra den indledende inspirationsfase til den færdige montering, uanset om du har brug for specialinventar til et enkelt rum eller til hele huset.

Telefontider

Man - fredag

09.00 - 17.00

Ønskes aftale udenfor normale åbningstider kontakt 82 82 98 57

Showroom

Man - fredag

10.00 - 17.00

Lørdag

Åben efter aftale

Book designmøde

Stort showroom på Fyn

Vi har et stort showroom i Ryslinge på Fyn, der er på intet mindre end 400 kvadratmeter. Her kan du kigge nærmere på nogle af de mange forskellige løsninger, som vi kan tilbyde, ligesom du også kan finde inspiration til valg af fronter på dine nye skabslåger, bordplader og lignende.

Vores showroom har åbent alle hverdage mellem kl. 10 og 17, hvor du bare kan møde op. Om lørdagen har vi åbent efter aftale, så ønsker du at komme forbi denne dag, bedes du kontakte os først for en nærmere aftale. Så er du sikker på, at der er åbent, når du kommer.

I vores showroom kan du ikke bare hente inspiration i konkrete løsninger. Du har også mulighed for at tale med vores konsulenter, som du kan stille spørgsmål og bede om rådgivning eller vejledning omkring valg af for eksempel materialer, farver eller lignende.

Det siger vores kunder

Super service, meget professionelle og behagelige montører, der kom og monterede vores nye bordplade – som passede lige ind på mål.

Thomas Rasmussen

Super professionel betjening, præcis levering og særdeles detaljeorienteret opsætning af køkkenet af en meget kompetent og dygtig montør. En meget tilfredsstillende oplevelse, som absolut kan anbefales til andre

Leif Petersen

Vi har erfaring siden 2005

Vi er medlem af Køkkenankenævnet

Vi dækker hele Danmark

Book et uforpligtende designmøde
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Et telefonnummer indeholder kun tal

Vi kan også komme hjem til dig

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi vores showroom, eller hvis du allerede har en specifik løsning i tankerne, kan vi også komme hjem til dig, uanset hvor du er bosat henne i landet. Her gennemgår vi dine ønsker samt foretager diverse opmålinger, og på baggrund heraf udarbejder vi tegningsforslag og et prisoverslag på opgaven – og det er helt uforpligtende.

Du skal bare ringe og booke et møde på telefon 71 99 66 01 eller skrive til e-mail .

Vi specialdesigner dit køkken efter dine ønsker

Vi udfører kvalitetshåndværk

Vi har egen produktion og tilbyder totalentreprise

FORM Køkken holder ferielukket i ugerne 29-30 og 31. Vi træffes igen fra mandag 08-08.